Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vecka 46


Sista timmarna
med dig

var utan mening




Precis innan
du

tog en annan väg




Övriga genrer av Lany
Läst 581 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-11-29 02:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är laddat
ut av..!
lika trådskört
som genomgripande
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany