Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

alla dagar jag önskat mig
finns nu här

tusentals dagar
hos dig

 




Övriga genrer av Lany
Läst 2047 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-10-06 16:01



Bookmark and Share


  Agnes
Jag förstod inte då, men sex år senare, blir dessa rader så sanna.
Du fattas mig.
2015-07-26

  Manal
Du är saknad.
2014-04-24

  Smultris
jag kikar in hos dig regelbundet och glömmer aldrig hur du alltid hade fickan full av tröst till mig.

de sena kvällarna med samtal och planer... du är en saknad vän.
2014-01-24

  SpamPippiL VIP
Saknar dig.
2012-09-29

  Kalypso
Tänker på dig fina vackra människa och önskar dig allt gott där du är. Sa jag aldrig tack för att du fanns där mitt liv delade sig. Men jag tror du vet ändå. :) Tack för att jag fick dela er dag i Ekoparken. Visst är du en av stjärnorna jag ser?
2011-09-29

  aol
så vacker poesi
2010-04-14

  Manal
du är saknad.
vackra ord , lika vacker var du.
2010-03-28

  Manal
väldigt vackra ord min vän, lika vacker var du.
2009-12-06

  Cris
alla dagar som är värda att ta vara på
ska man spara.

Vill lämna ett par ord till dig här. Du får titta på oss poeter nu på avstånd.
2009-11-10

  Jer
Fina ord Lany.

Jag vill här tacka för att du fanns där när jag behövde dig, här på Poeter. Nu får du vila i fred min vän. <3
2009-11-08

  peter markurth
finstämd
2009-10-07

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker!
2009-10-06

  Per Rydberg
Den var fin du!
2009-10-06

  Rachel Roth
kärlek alltså
2009-10-06

    ej medlem längre
pricksäkert om dagfångeriet!
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany