Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vecka 49


Allt är efteråt idag

nu
var vi redan

 

 




Övriga genrer av Lany
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-11-29 03:16



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Ja Lasse! Det här har jag anat länge! Vilka texter. Känslan står som en störtskur omkring de glesa orddungarna! Jag måste utropa TACK! och som Fylking: Äntligen!!
2006-11-29

  alfa VIP
Det är v. 48 nu.
Det gör dina rader till så mycket mer...
2006-11-29

    ej medlem längre
jag måste säga att
skulle det ges ut en
textsamling på det här
skulle jag rusa att
köpa - för mig är
det här skitbra prosalyrik
med sin exakta närvaro

tack för läsning
2006-11-29

  Roger VIP
9 ord och ett helt badkar fullt med känslor, jag är imponerad!
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany