Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äta

Äta.
Vila.
Ett djupt andetag ta.
De säger jag bör så mycket göra.

Jag vill dock bara älska.
Just Dig.
Ty ensam är jag.
Tårar rinner,
och hoppet försvinner.




Fri vers av Christoffer-Mauritz Ratajczak
Läst 294 gånger
Publicerad 2006-11-29 03:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer-Mauritz Ratajczak
Christoffer-Mauritz Ratajczak