Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ÄNGELS SJÄL

EN ÄNGELS SJÄL
BITTERT VACKER
DET ENDA JAG SER.
NÄR I SPEGELN
JAG TITTAR IN.

MIN KROPP.
NÅGON REDAN TAGIT HAND OM HAR.
FRID OCH VILA
STILLHET I EN OROLIG VÄRLD
DEN NU HITTAT HAR.

MÅNGA I TÅRAR
BRISTA KOMMER ATT GÖRA.
NÄR KROPPEN OCH SJÄLEN
EJ HAND I HAND
IGENOM VERKLIGHETEN LÄNGRE GÅR.

BETÄNK ER DOCK
INNAN NI YTTERLIGARE EN TÅR FÄLLER.
TY NI ALLA
ÄLSKADE BLIVIT HAR.
AV NÅGON VARS KÄRLEK INGA GRÄNSER KÄNNER.
TROTS ATT HJÄRTAT HANS NU SLUTAT SLÅ HAR
DEN FYLLA ER ALLA MED OUTTRÖTTLIG VÄRME
FORTFARANDE KOMMER ATT GÖRA.

DAGARNA MÅ GRÅA BLIVIT HAR.
ETT SALT REGN MÅ GOLVET I ERA HEM DRÄNKA.
LEDSAMHETENS TUNNEL UTAN ÄNDE FÖREFALLER VARA.
TA FRAM BILDEN AV HONOM
MINNET ERT ALDRIG RADERA UT KOMMER ATT KUNNA.
NÅGON SOM LE NI DÅ ATT FINNA SKALL.
LE NI OCKSÅ.
NJUT AV DET HONOM LÄNGRE EJ GIVET ÄR.




Fri vers av Christoffer-Mauritz Ratajczak
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-12-07 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer-Mauritz Ratajczak
Christoffer-Mauritz Ratajczak