Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så e de

jag duschar i rött vatten
i samma stund jag tänkte
vad hände igentligen den där natten




Fri vers av *moonlight*
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-11-29 17:26



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra formulerat, o ovanligt med rim numera, rött vatten får mig att undra, är du synestet?
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

*moonlight*
*moonlight*