Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

Kärleken är precis som en hora!
Du betalar ett högt pris,
för nåt du ändå kommer förlora.




Fri vers av *moonlight*
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-11-29 17:27



Bookmark and Share


    Naemi
Vilken otroligt tragisk syn på kärlek!
2006-12-05

  Magica VIP
så sant, jag har me börjat tappa tron på d där...
2006-11-29
  > Nästa text
< Föregående

*moonlight*
*moonlight*