Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en variant på det bevingade uttrycket " jag syns alltså finns jag"...eller vilken enorm betydelse bekräftelsen har....  


När du ser mig så finns jag

 

Du med din närvaro

Gör mig vacker

Dina sökande ögon

Väcker den sköna  kvinnan

Hon blommar i mig

**** 

Du med din uppmärksamhet

Gör mig värdefull

Din värmande omtanke

Bjuder in den ödmjuka kvinnan

Hon smälter för dig

**** 

Bara att vara som du är

Gör du mig synlig

Jag möter den alla ser

Möter självet i mig

 ****

Naken och osminkad

Går den rakryggade kvinnan

Över torg och genom parker

Älskad av mig och älskad av dig

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Vildrosen
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-11-29 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att bli bekräftad är nog det
viktigaste som finns, den här texten är
mycket bra .
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Vildrosen