Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortfarande inte riktigt klar..


sluta.


din blick tränger igenom min

ditt vansinniga humör spelas ut över mig

du går emot mig där jag ligger skräckslagen

du hör skriket och du tystar en starkars liten flicka

din beröring känns djupt inne i själen

dina ord går rakt igenom det sista jag har

och tar med sig min självkänsla

tar med sig det sista av mina tårar

jag vädjar tyst att det ska ta slut

jag skriker att du ska sluta

men endast hjärtat hör mitt rop på hjälp

jag ber tyst till gud

en stilla bön som ingen tycks ta hänysn till

jag ser på den främmande mannen

jag ser hans blick så svart

jag ser hans svarta själ

allt är svart





Fri vers av teqla
Läst 568 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-12-22 16:37



Bookmark and Share


  teqla

2004-12-22
  > Nästa text
< Föregående

teqla
teqla