Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sång som är vår sång varje gång vi hör den fast numera på varsin sida av gatan, numera på varsin sida av stranden La mer... (Havet, på franska)


En sång en gång för litet sedan




I den där filmen du vet
med Steve Martin
\'L A Story\'

den där låten som...
till de upplysta trafikskyltarna
som skall locka honom
att söka kärleken
hos henne

den där skitbra filmen
som jag bara älskar att se på
för när jag såg den första gången
så var det med henne

och en massa andra filmer
komedier, action, kärlek
sökandes efter kärleken
tillsammans i samma drömland

den där sången är fantastisk
i den där filmen du vet
med Steve Martin
\'L A Story\'

den där låten som får oss att sväva
i takt med sången
med melodin
som får oss att mötas
på halva vägen

som får oss att inse
att vi älskar varandra
egentligen
bakom alla fajter
i den totala onödan

den där sången vi minns
på varsitt håll nu
och ibland möts vi
på en annan plats än här

i den där filmen du vet
med Steve Martin
\'L A Story\'

La mer
la la, lalala la la, La mer...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-11-30 20:14



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Jag har inte sett filmen men jag har läst boken...
och sången sjunger jag lite då och då..
Gillar dina återkommande strofer i den här texten...
Rytmen i den gör att man nästan hör La mer!
Men du...jag trodde inte du kunde franska..hein????
Kramiz
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP