Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsens och slammer, Lisa sväljer en klammer




vakten slumrar
Lisa käkar humrar

hunden skäller
Lisa bara gnäller

flaggstångsflaggor vajar
Lisa inget hajar

här punkten är
Lisa super och svär




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-11-30 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP