Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex är bara en siffra mellan fem och sju (II)





Svanen är den dörr
som aldrig simmat har förr,
gräset är ett öra,
lyssna bara får du höra,
grisen skriker ofta
doftar av kamgarnskofta,

Solen är en koffert
lyssna på dess offert,
liket är en kvinna
mördaren har allt att vinna.
vinet är ett barn
uti livets grottekvarn,

sex är en siffra mellan fem och sju
det är en balans mellan mig och din fru,
fotbollen är rund
uti öresund,
kavajen är en mås
tills den förgås,

blixten är en vattentunna
i den ligger löften brunna
vreden är din styrka
ölbacken din kyrka
damen är en katta
som sover på sin mattes matta....




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-11-30 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP