Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansträngt singelliv

Jag är inte ens mamma
och ändå använder jag alltid Kockens kryddor.

Vill du ge mig en dans
och ge blodet en chans?

Börjar få slut på Rosmarin.

Jag är utbredd
och plasten är klar.

Knivarna är alltid som vassast
i det strimlande månskenets glans.




Övriga genrer av Gnister
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-11-30 22:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
+? * * * *
2006-12-09

  AndersN
Brrr ... jag har nog sett för många skräckfilmer. Den här skapar inga trevliga bilder hos mig.......... :)
Otvetydigt bra!
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Gnister