Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vecka 50


Många önskningar och hans drömmar
tog mig till någon annan

Blöta skor
tog mig hela vägen tillbaka
hem





Övriga genrer av Lany
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-11-30 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany