Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vecka 51


Hon

var inte den
jag trodde hon var


Livet med henne var större
än den första kyssen

Sedan kom vardagen




Övriga genrer av Lany
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-11-30 23:49



Bookmark and Share


  madinsane
de är snygga dessa..
som att tjuvläsa en dagbok..
med orosfjärilar i maggropen över att bli upptäckt.
tack för att du delar med dig till mig dessa "hemligheter"
2006-12-01

  Manal
jag tycker om det korta koonceptet
och hur orden snabbt ändrar känsla.

Andra stycket är ljuvligt.
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany