Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vecka 52

 
Tidigare än så här
lyssnade du aldrig på mig

Morgon är alltid hennes huvud, ett trassel av liv som vi reder ut precis innan frukost, varje morgon

Sedan äter vi tillsammans, var och en på sitt håll
Kammar hennes hår

    Hon vill ha det så här nu
    sedan länge

    för hon bor inte här




Övriga genrer av Lany
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-12-01 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany