Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vecka 53


Hon var precis som du, vacker och flera ljusår för långt bort

Vi pratade ofta om livet och dagen efter
Vi träffades ibland och pratade lite om nästa dag. Sedan vände livet utan förvarning

Bläddrade snabbt i livets bok efter ett facit
längst där bak, du vet



inte ens vi
fanns där







Övriga genrer av Lany
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-12-01 01:00



Bookmark and Share


  Roger VIP
Som sagt. De här kortfilmerna är sanslösa i de bilder du serverar.
Njuter
2006-12-12

  vissla
spännande att tidsvandra i ord med ett facit

gillar de här koncentrerade raderna !
2006-12-12

  Manal
verkligen bra skrivet
2006-12-11

    ej medlem längre
forbryllande
magiskt, helt enkelt
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany