Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret

Det är mörkt
Ser du inte
Ser du inte hur allt är svart
snälla svara mig
ser du det
eller är det jag som är sjuk
Är jag blind eller vad händer
snälla svara, ser du att det är mörkt
Hallå, lämna mig inte
Svara mig!
Är det mörkt här
Hallå hjälp mig
svara mig, är du där
svara snälla, är det mörkt
Är jag förblindad av mitt eget hat
Snälla svara mig, är det mörkt




Övriga genrer av Jennifer
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-12-01 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer