Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn alla känslor försvinn

När man känner så mycket
När man har så mycket känslor på samma gång
Men att inte veta vad känslorna säger

Så mycket känslor
Att man vill gråta
Men varför

Varför känner man så
Varför finns alla de här känslorna

När jag inte ens vet vad det är för känslor
Jag vet inte vad jag känner
Jag vet bara att det är känslor

Något som gör ont i mig
Men vad är det som gör ont

Vad är det jag känner
Vad är allt för känslor
Jag orkar inte

Jag orkar inte känna allt
Försvinn
Bort
Stick

Jag vill inte
Jag vill inte känna såhär

Så försvinn
Alla känslor försvinn




Fri vers (Fri form) av Jennifer
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-23 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer