Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar att drömma, men jag hatar att drömma

Jag älskar att sova
Att få drömma sig bort
Till en helt annan värld
Där man slipper allt annat

Att få drömma
Är något som jag tycker mycket om
Iallafall för det mesta

Däremot hatar jag att drömma
Drömma om dig
För jag blir bara besviken
Besviken när jag vaknar
Och inser att du inte är här
Att det inte var på riktigt

Som i natt
När jag drömde att du låg här
Jämte mig i sängen
Och allt kändes jättebra
Ända tills
Tills jag vaknade
Och insåg att du inte alls var här

När jag insåg
Att du fortfarande är
Så himla långt bort

Så långt bort att jag inte når dig




Fri vers av Jennifer
Läst 623 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-16 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer