Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växtvärk

Tullarna bara tittar på
mig

Ska du verkligen
föra
in den kroppen i landet ?

( deras tysta blickar talar )

Borde man få
ha sådana breda läppar
finnig hy
och fantasifulla ticks

Nä var ska man sätta gränsen
sa dom och slängde vassa knivar i min rygg
mitt blod rann inuti

Sedan spottade dom
på min sargade kropp

Jag är nu ca en centimeter lång
och bara längtar
efter att någon
värdigare
ska avsluta min ovärdiga existens

Dvärgen
skrattar
samtidigt
som han äntligen

Växte




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-12-01 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan