Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emotionellt kaos.


Jag vet inte vad du ska säga mer men att skylla på att du inte hade någon tandborste var lågt och du

Jag förstår inte alls vad du menar
När ditt huvud ligger alldeles tätt intill mitt
Och jag förstår inte heller vad du menar
med dina andetag mot min arm
Jag förstår inte syftet med att vara så nära,
men ändå så långt borta.
Daniel, om du ändå ska vara så nära.
Så kyss mig så att vi får det här överstökat
Jag orkar inte vara vaken mer om natten
Jag vill inte tvingas lösa din gåta
Inga fler gåtor orkar jag med
tror alltid fel och velar alltid för länge
Daniel säg mig,
är dina andetag inte menade för mig?
Säg mig, var jag vaken hela natten förgäves?




Fri vers av Herself
Läst 500 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-02 03:47



Bookmark and Share


  Firefly
detta var en bra dikt & du har verkligen målat upp känslan.
jag hoppas innerligt att din kärlek är besvarad.
2008-09-09

    Lillefot
Gud, jättefin. Know the feeling:)
2006-12-04

    Camillaa
Jätte bra, klockrena ord!
/ C
2006-12-02

    Sarrrah
Hoppas det blir bra snart gumman<33 as fint skrivet! Men du vet juh vad vi tycker om kärlek ;) det kommer aldrig att bli lätt att älska någon.
2006-12-02

  josefina
En varm och mysig och hoppfull dikt som vinner läsaren direkt med en titel som inte går att motstå!!!!!!

Ja, jag vet - det är svårt att inte älska en man som heter Daniel :)
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself