Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan i ett äggskal

får jag vara lycklig
när det finns andra som lider?
får jag känna mig glad
när det finns personer som
funderar om det är värt att leva?
Är jag grym när jag gläds av
min vardag om människor runt mig
slås ner av varje motgång?
Jag får vara lycklig,
för min lycka är i ett äggskal
och kan också gå sönder.




Fri vers av noemi nygard
Läst 592 gånger
Publicerad 2007-04-07 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noemi nygard
noemi nygard