Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor på print.


De sista som överger än..

Hoppet, ska de va sissta som över ger än.
De försvann idag.

Tårar, rullar sakta ner min kind,
du vill inte ha mig.

Jag har försköt berätta för dig,
men jag har nog förstått,

Att vår omöjliga kärlek,
aldrig kommr bli sann.

Ända sen i sommras,
har drömmen funnits där.

Ända sen i sommras,
har jag önskat att få krama dig.

Men nej,
hoppet har nu försvunnit.

För dig är jag bara en vän,
en ledssen vän,
som nu söker tröst.




Fri vers av H. emlig
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-12-02 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H. emlig