Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ärligt talat jag vet inte hur det här gick till.


Hej då!

Hej då alla!

Jag ska ansluta mig till resten av alla Freaks som finns där ute.

Hej då!

Ska ni hitta mig?

Det kan ni inte.

Inte utan mig.




Fri vers av Max Abrahamsson
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-12-02 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Abrahamsson
Max Abrahamsson