Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens fågel

Som den första morgonens fågel
vill jag flyga in till dig.
Bara sitta där vid din sida.
Känna värmen som kommer från dig.

Som den andra morgonens fågel
vill jag aldrig glömma bort
vad du gjort för mig
när jag haft det jobbigt och svårt.

Som den tredje morgonens fågel
vill jag alltid sitta kvar
vid din sida och bara vara.
Stanna hos dig i alla dagar.




Fri vers av £rik K
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-12-03 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

£rik K