Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

större än allt..

I såret såg man änglar gråta,

Där fanns vi i allt detta,

se vart det tagit oss,

vi kan bry oss,
och älska varandra till döds,

trots det finns den kvar

den enorma överväldigande smärtan

som tar över

varje del av min kropp och själ.

Vart finns vi i allt detta?

Vart tar det här oss?

Låt oss vara en familj

låt mig vara den jag vet jag kan vara...

ditt liv ditt allt..

jag älskar

för det här är större
än så...

Det här är större än allt...

Min kärlek till dig...




Fri vers av puzzle34
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-12-03 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

puzzle34