Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hedvig har nya begär


Vill du vara mitt penntroll, Helge?




Kom och skrev mig det på näsan





Fri vers av Scalebag
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-12-03 13:40



Bookmark and Share


  Tingsta
Måste erkänna att jag skrattade gott
då jag tänkte på skrevet på näsan.
Fyndigt.
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Scalebag
Scalebag