Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap, vänskap, vänskap. Vad är vänskap? Är det en förmån tillägnad några få att ha en riktigt bra vän? Hur ska riktig vänskap egentligen vara?


Tankar om Vänskap (Okonstlad dikt)

Tack mina vänner,
Tack för att ni finns.
För även om jag tänker illa om er bakom ryggen på er,
aldrig illa menat från början,
vad skulle jag vara utan er?
Utan vänner?

Tack mina vänner,
Tack för att ni finns.
För även om ni pratar illa om varandra bakom ryggen på varandra
så är ni ändå vänner.
Vi är vänner.
Vad skulle vi vara utan varandra?
Ensamma själar på jakt efter något som inte finns?





(Tack Hanna, Emilia, Rebecca, Josefin, Anna, Ronja, Michelle, Alva, Lova, Emilia, Angelica, Elmer, alla i klassen, (även Petra, Ida och CO) tack alla i förra klassen,+ alla andra som jag nånsin känt gemensamhet till eller varit vän med även om vi inte pratat på åratal...)




Fri vers av tytyty13
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-12-03 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tytyty13