Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvete

Blåa ögon som blickar mot mig,
mitt onda samvete blir allt tyngre.
Aldrig har jag slutat älska dig
fast vi skildes när vi var yngre.

Ljög för dig, svek dig, gjorde jag då,
det blev nog ändå värst för mig.
Men kommer du någonsin få reda på
hur mycket jag älskade dig?

Vad jag velat har jag inte alltid gjort
och det kan vara svårt att förstå.
Varför gav jag mig iväg så fort
när det kunde ha blivit vi två?




Fri vers av tytyty13
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-12-03 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tytyty13