Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emotionellt kaos .


Jag vill ju egentligen inte ha dig tror jag eller så är det dig jag väntat på så länge

Det som känns bra med det hela
Är att jag vet att du också sover ensam .




Fri vers av Herself
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-12-04 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself