Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emotionellt kaos .


Jag vet inte alls vad jag ska ta mej till men alla är mest bara sura och otrevliga just nu ingen vil



Jag vill inte sova ensam inatt Daniel
Kom och värm dina kalla känslor hos mig
Låt mig få tina ditt hjärta
Jag vill inte städa hela lägenheten själv Daniel
inte behöva vara vaken hela natten och lyssna på de i rummet bredvid
De är en fler än mig
Ska jag behöva vara ensam i natt Daniel
Ska jag behöva söka tröst hos någon annan
Någon som inte betyder

Ska jag behöva sälja min själ

För att jag inte ska kunna känna såhär




Fri vers av Herself
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-12-05 00:32



Bookmark and Share


  H Helix
Tycker verkligen om dina texter.
2006-12-08

    Sarrrah
Jag vill ALLTID prata med dig gumman<3
2006-12-05

  Tin@
Jag gillade verkligen dom två första raderna
2006-12-05

  Carin
Vacker mer sorglig!
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself