Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En god morgon



Jag vaknade
utav att
jag hade somnat
med Dig
på min
arm






Övriga genrer av Micael Axelsson
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-05 09:59



Bookmark and Share


    Manuela
Jag brukar vakna av att min arm har somnat (hihi)
Gosigare är det att vakna i armarna på någon =)
supermys!!!
Kram.
2006-12-05

  sockerspöket
Det är nog det mysigaste som finns :D
2006-12-05

    Tuva Lisa**
Hm.. Saknar ord :o

Bara helt klockrent, å så bra (; En femma blir de
2006-12-05

  Azerola
åhh.....det lät ju så underbart!
2006-12-05

  ia VIP
en absolut god morgon
det är just det där
som gör att man ler absolut en hel dag...
2006-12-05

  Cris
Låter gott

fin morgon
2006-12-05

  Nina V A
Snubb på världsbäst morgon kan jag tänka!
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson