Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilkatt

Min kärlek är
som en svart katt
en aprilnatt
den smyger tyst omkring
jag önskar du kunde se den




Fri vers av prick
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-05 21:47



Bookmark and Share


    prick
Åh, kul att höra! Tack! :)
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

prick