Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blått möter grått

Du och jag
två blickar som möts
blått möter grått
om jag blinkar
är du sedan länge försvunnen




Fri vers av prick
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-12-05 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prick