Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du som jag funderat på varför stressen finns och varför vissa drabbas av den mer än andra? Denna dikten handlar om stress, absolut då man har en tentaperiod med för mycket att göra och knappt någon tid till det.


Stress, varför finns du?

Stress, stress, stress..
Inget annat
En uppsats som kräver sin tid
En hemtenta som försöker kväva
Lite tid över
Mycket huvudvärk och stress till svar.


Tentatider ligger över mig
Ingen återvändo
Inget botemedel
Bara försöka att kämpa

Glöm bort julen nu
Nu finns bara skolan
(och försök inte ha roligt)

Tentatider tentatider
Varför finns du här?




Fri vers av Buffz
Läst 675 gånger
Publicerad 2006-12-06 09:12



Bookmark and Share


    wilja
tro mig, jag vet vad du går igenom!
livet är ingen lek, men måste det betyda att man tappar all lekfullhet?
viss grad av stress gör dig fokuserad men sen tippar det så lätt över att man blir blockerad. (hmm inget avsiktligt rim)
jag gillar din text, den är samtidigt lite skönt ironisk, jag känner igen mig så väl. jag önskar att jag inte gjorde det...
lycka till!!!
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Buffz
Buffz