Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
¤Hmm, känner att jag inte fick till något bra slut... Men men, jag får väl uppdatera om jag kommer på något annat¤


Fruset barn

Meningslöst är allt hon gör,
inget spelar någon roll
Något inom henne som ständigt dör,
hon har tappat all kontroll

Ensam i sitt kalla land,
vistas hon just nu
Vill kunna klara sig på egen hand,
vill vara liksom du

Rastlös vandrar hon omkring,
osäker på vart hon ska
Skuggor dansar runt henne i ring,
uppenbart att de henne vill ha

Kylan kryper tätt intill,
omsluter en frusen kropp
Lockar en själ som inte längre vill,
en som givit upp allt hopp

Fruset barn omgivet av snö,
väntar på att somna in
Har i ensamhet berett sig på att dö,
har släppt taget om drömmen sin

Bryr sig inte längre om hur det går,
livet vandrar som det vill
Endast döden vet hur hon mår,
och han tar henne när han vill




Fri vers av Serafisk
Läst 569 gånger
Publicerad 2004-12-28 00:59



Bookmark and Share


  Llyn
Heeere, Vilken fin.

Inte bra på att förklara vad som är bra, men det känns in my heart. som om den handlade om mig.
2006-02-24

  Tommy Nordin
underbart skrivet. Håller faktiskt med ida om det där, det är nånting du måste göra. :) du har verkligen poeten inom dig ! Kram
2005-02-24

  Cattis Rönn
kom jag att tänka på "Flickan med svavelstickorna" Fint skrivet!
2004-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Serafisk
Serafisk