Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faller du lr inte?

faller du så faller jag...
du är mitt allt...
lämna mig aldrig...
utan dig är jag en kropp utan själ...
en vattenpöl utan vatten...
eld utan lågor...
du är min livsflamma...
jag älskar dig...




Fri vers av *moonlight*
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-12-07 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*moonlight*
*moonlight*