Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen efter

Ibland vaknar jag
Fast timmen är tidig
Någonting stör mig
Vad gjorde jag igår?

Allting snurrar
Huvudet värker
Kroppen slits
Vad gjorde jag igår?

Ångesten nalkas
Det är tyst och tomt
Sängen är ödslig
Vad gjorde jag igår?

Timmar framför mig
Röster och ånger
Vem var du som gick?
Vad gör jag idag?




Fri vers av Fijona
Läst 340 gånger
Publicerad 2004-12-28 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fijona