Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig ifred

Snälla prata inte mer
Det ekar så
I mitt huvud idag

Era röster tränger igenom
Jag vill ju bara vara
Med mig själv idag

Alla tomma ansikten
Med glappande käftar
Som tar mina krafter

Snälla, snälla...




Fri vers av Fijona
Läst 353 gånger
Publicerad 2004-12-28 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fijona