Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur kan man utsättas för sånt... ?


Lämnad till att leva med gamla blöjjor..




Hjärtat Blöder..
Armen Med..


Tårar Faller..
Blodet Med..



Kroppen e Dumpad
Själen är slängd



bland gårdagens sopor


kan den hittas där i avskummet?




Övriga genrer av Ximester
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-12-07 21:59



Bookmark and Share


    Camillaa
Känslan är verkligen på topp när jag läser,
men tycker att sista meningen förstör lite..
den behövs liksom inte där, enligt mig.
men på helhets intrycket så tycker jag att det var bra :)
/ C
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ximester
Ximester