Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång Haiku

Mörkt skrikande röst

Ingen skönhets sångare

Öron låser sig




Bunden vers (Haiku) av Ximester
Läst 664 gånger
Publicerad 2007-11-19 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ximester
Ximester