Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September Tanka


Gröna löv gulnar

Fuktiga vantar spridas

Mörkare, Mörkast

Solen lyser ingenstanns

Flecee jackor plockas nu fram




Övriga genrer av Ximester
Läst 654 gånger
Publicerad 2007-09-14 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ximester
Ximester