Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här är till Markus... Min kärlek i hemlighet, Ägaren av mitt stulna hjärta... <3


Längtan till dig, du Kärlek med varmt blod!

På morgonen när jag vaknar känner jag värmen som du urstrålar,
precis så som jag känner solens strålar värma upp min kalla kropp.
även fast att ni båda är så långt borta känner jag er värme.
som om du vore tätt intill mig.

må det vara på insidan jag är varm,
mina fingrar är av is och huden kall.
Blodet i mina ådror bubblar, för hjärtat pumpar fortare och fortare,
det blir nästan överhettat av sitt egna arbete när det slår för dig.

När din mjuka röst når mina öron, läggs det som en lugn över min kropp.
Allt som händer, sker långsamt och allt stannar upp.
Men ändå så blir jag uppspelt av din röst.
och bröjar längta, en kärleks känsla sprids genom mitt blod.

Basen för allt är hjärta, hon bestämmer.
blodet tar med sig kärleks känslan ut i mina fingertoppar,
ut i händerna. Jag vill ta på dig.

varje cell i hela min kropp fylls med kärlekskänslor.
Tillsammans förbereder dom sig och längtar, den fysiska kontakten.
läpparna blir rastlösa och vill leka, tungan övar upp sin smidighet.
Styrketränar med presision, vill smaka på dig, salta tårar och fuktig saliv.

På morgonen när jag inte vill vakna, känner jag tomheten att vara ensam,
precis så som jag känner när det är molnigt ute,
regndroppar som sköljer min kyliga kropp.
även fast att dom alla är nära och smeker mig, förblir jag kall.
som om du aldrig vore tätt intill mig.




Övriga genrer av Ximester
Läst 730 gånger
Publicerad 2007-03-03 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ximester
Ximester