Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugans hjärta

Tänk att vara en fluga på väggen
så mycket skit man då skulle få höra
saker som aldrig var menat för just mitt öra

Ett sårat flughjärta
man då skulle få

Så det är nog bättre
att jag ovetande och
godtrogen
på mina två fötter förtsätter gå .....




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 466 gånger
Publicerad 2004-01-11 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan