Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stillhet med dig.

Stå vid min sida
svik mig aldrig

Låt mig få leva
i stillhet med dig

Lär mig att känna
andas och glädjas

var mig min trygghet
alla mina dagar

känn hur jag mår
och tala med mig sen

lita på det här
allt ska ordna sig

trösta mig nu
och var mig nära

acceptera mig
och hur jag vill leva

se till mitt bästa
såra mig ej

låt mig känna mig fri
men släpp mig aldrig




Fri vers av puzzle34
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-12-08 00:37



Bookmark and Share


  Puzzel_25
Du skriver så vackert.Får tårar....Känner oxå så ibland!Anna
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

puzzle34