Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan tolkas lite olika hoppas bara ni gillar det Lämna gärna en liten kommentar det uppskattas mer än ni anar!


Mänskliga taggtrådar



ett hav av blod

köpte sin
frihet

och dränkte
världen

med tårar
av stål









Fri vers av Camillaa
Läst 1140 gånger
Publicerad 2006-12-08 16:08



Bookmark and Share


    Lindizz
mycket bra förmedlat...starkt ...
2007-01-17

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Wow stark och ...ja så vad ska jag säga, så riktig smärta, men samtidigt så ja stark, hur bra som helst! älskar:)
2006-12-18

  Lill_poeten
AOUTCH!, aj, den gör ont, bra förmedlat...
2006-12-17

  J. Novkovic
den gör ont alltså.. den är så bra! fortsätt skriva så überbra.. ^^
2006-12-15

  kärleksmakt
Aj, den gör ont. Den känns, den är bra!
2006-12-14

  fröken
rakt och fantastiskt
känner vassa tårar rinna
2006-12-11

  Propella
Wow. Kraftfullt och svängande och svidande. Snyggt!
2006-12-11

    Elie
man blir liksom helt stum,
det var så vackert
helt enkelt.
2006-12-10

    Lojsan
MYCKET BRA den här gillar jag ,
2006-12-10

    Ängel i regnet
det härliga med den här är djupet med den, man kan tolka den lite hur som, skit bra!"
2006-12-10

  JamesDean VIP
den här tog mig med storm!
gillar slutet"med tårar av stål" som ger mer energi för eftertanke.
ska absolut bokmärkas =)
2006-12-09

  sazza
Kort.bra.annorlunda. fortsätt så tjejen=)kommentera gärna min nyaste dikt..haiku..jag är själv inte jättenöjd men alltid kul att veta vad andra tycker.. ha det bra
2006-12-09

    Jee Dee
Kort, ren och mycket bra. MYCKET BRA!
2006-12-09

  Pisces
gillar den.den är vacker.

men jag är så jävla dålig på att tolka dikter bara.
ser bara om de är vackra.
2006-12-08

    Ylwa Moon
Jätte bra :D
2006-12-08

    SweetestAngel
Love it! =)


Det ända jag inte gila va rubriken...jag gillar inte ordet "människa" ...fråga inte mig varför...=P
2006-12-08

  *Camilla*
Faan va braa!!!
2006-12-08

    Mortalis
Jag gillar dikter där man får tolka dem lite som man vill..
Den här var märklig och mycket intressant! :) Ska läsa den en gång till.
2006-12-08

  Ximester
Oja ... Att det kan tolkas väldigt olika har du rätt i ...
Jag är osäker om jag hus själv ska tolka den ... =/ ..

.... ...

"Med tårar av stål" ....

<3
2006-12-08

    Mr. Edward
Ja, jag tolkar den på olika sätt, and it's a good thing :)
2006-12-08

    Weronica
vad bra den var jag gillar den sorglig :O
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Camillaa