Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur vet man vad man känner när allt bara samlas runt en och ingen svarar och han inte bryr sig?


Så förvirrad

Ledsen
Övergiven
Lämnad
Borta
älskad
Utan dig
Jag vet inte vad
Det snurrar
Allt är borta
Tala om vad du vill, hur ska jag vet
Säg, men snälla säg då
Varför vill du inte lyssna?
Lyssna älskling
Lyssna då
På det jag säger, det jag skriker till dig
Rakt emot dig syns allt jag hoppats på
Du förstår inte
Allt är borta

Så förvirrad


Ååh, älskling...








Fri vers av Systrar
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-12-08 19:07



Bookmark and Share


    Mr. Edward
jag vet exakt hur du känner. jättebra beskrivet!
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Systrar
Systrar