Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt speglas alltid annorlunda utåt


Spegelns vägg


Det här var året då vi skulle visa för världen att det var vi
Det var inget påhitt, det var kärlek

Det här var året som skulle bli tufft i skolan
En plåga

Det här var året då familjen skulle åka bort
Tillsammans

Det här var året jag skulle ta tag i min och hästens träning
Vi skulle bli ett, som förr

Det här var året jag skulle göra något av mitt liv
Det där jag alltid velat
Det där jag aldrig vågat

Men det här blev året då jag förlorade dig
Det här blev året då skolan blev min undanflykt, mitt hem
Det här blev året då familjen splittrades
Det här blev året då jag fick sälja min häst, min vän



Det här blev året som rasade ihop




Det här blev livet, dolt bakom spegelns vägg





Fri vers av Systrar
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-29 22:29



Bookmark and Share


  pernillagoth
känner igen mig så oerhört. varenda år är det så att man hoppas och önskar att detta ska vara det året då allt ska bli underbart och bra igen. varje år blir man lika besviken.
2008-08-16

  Gab
Gud vad fin, beklagar..
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Systrar
Systrar