Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina skrivarvänner


Vill bara meddela att min datorskärm,
beslutat sig för att kasta in handduken.
Så nu är den svartare än svart i sitt lysande
tillstånd framför min näsa.

En ny skärm är på väga,
tills dess så har jag mucho
oregelbunden tillvaro här.




Övriga genrer av Micael Axelsson
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-12-09 13:15



Bookmark and Share


  Roger VIP
Det är så härligt! Alltså inte att din skärm havererat utan det sätt som nästan alla av oss som skriver här gör, när det blir dataproblem. Snabbt låna en burk nånstans och sen författa ett liknande verk som du gjort här. Så gjorde jag xå när min trotjänare avled. Välkommen tillbaka när pixlarna lyser upp ditt ansikte igen!
2006-12-13

  sockerspöket
Sådant kan vara mycket enerverande.. hoppas det går bra!
2006-12-10

  Nina V A
Hoppas du slipper klättra på väggarna i vånda över lång leverans, skynda skynda!
2006-12-09

  Conan Jonasson
Ser fram emot den nya skärmens ankomst!
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson